Има ли разлика между търговия и Интернет търговия

Вече няколко десетилетия масово бизнеса се развива и в Интернет. Всичко това е обяснимо, вземайки под внимание факта, че глобалното пространство не само предоставя широко поле от изяви, но и предлага аудитория, за която всеки собственик на малък, среден или голям бизнес мечтае.

Известен като електронен бизнес и познат още като електронна търговия, днес всеки решил да развива дейност реализирайки собствено производство или занимавайки се с препродажба има много по-големи шансове за успех.

Годишно се харчат милиарди валути за провеждане и реализация на електронните сделки. В целия процес участват и стотици сървъри с огромни мощности, компютри, телекомуникационни услуги, електронна идентичност, Интернет капацитет, системи за сигурност на база различни защити, технологии, обучения на персонал, фирмени разработки, закупуване на фирми със собственото им ноу-хау.

И на фона на тези статистики всеки решил да се занимава с онлайн бизнес си задава всякакви въпроси от типа на: За какво е това? Защо всички се стремят да участват? Какви са залозите и колко големи могат да са очакванията? На фона на тези изниква един не по-малко важен въпрос, а той е свързан именно с вашия бизнес.

Дали и вие може да реализирате онлайн бизнес и какво се очаква от вас.

Това си е реален шанс и начин всеки да се включи в бизнес играта с електронна търговия, а как да стане това е самото начало на разяснението.

Нека започнем от тук какво всъщност е е-търговия?

С най-кратко и ясно описание това е нова форма на всеки друг тип търговия.

По конкретно търговия е всеки вид дейност, занимаваща се от създаване и предлагане до производство на услуги или стоки.

Онлайн търговията е именно това в нея да се предлагат продукти и услуги, които може да са лично производство или на друг производител. Във вторият случаи вие сте само прекупвача, който прави разменния процес и от това печели неговият бизнес.

Във всеки вид търговия се отличават главно три страни, това са: производители, продавачи и клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *